Event ontzorging

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS

//Oplossingen

Event
ontzorging

Blended Connect is ons online en hybride concept, ontwikkeld speciaal voor hedendaagse evenementen. Met dit concept ontzorgt Clipperms je volledige event van A tot Z. Eigenlijk zoals je dat al jaren van ons gewend bent. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Clipperms heeft naast oplossingen voor livestreams, on-demand diensten en/of hybride vergaderen ook oplossingen voor licht, geluid en video. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, zakelijk congres of festival, Clipperms heeft alle faciliteiten in huis om van jouw event een fantastisch succes te maken.

//CLIPPERMS

Onze medewerkers staan 24/7 voor je klaar

Onze oplossingen

//CLIPPERMS

Klein of groot event

Kleine of grote events, Clipperms ontzorgt je evenement met toonaangevende oplossingen. Van kleine conceptoplossingen tot complexe maatwerkprojecten. Bij Clipperms ben je altijd aan het juiste adres. 

 

Blended Connect

Blended Connect is het online- en hybride concept van Clipperms. Met de beste kwaliteit audiovisuele apparatuur brengt Blended Connect je event haarscherp en online in beeld.  

Van videocamera’s met deskundige cameramensen tot aan de regie en online livestreaming. Alsmede de hosting op ons dynamische, interactieve platform. Wij maken gebruik van razendsnelle videoservers om je event, met een minimale latency, overal ter wereld uit te zenden. Clipperms ontzorgt je event van begin tot eind.

 

Livestreaming

De vraag naar een digitale omgeving voor een event wordt steeds groter. Clipperms faciliteert met haar Blended Connect concept alles online tot in de puntjes. Zo bieden we moderne oplossingen voor je webinar, hybride vergadering, virtuele event en meer.

 

Studio's

Op het Clipperms kantoor in Woerden hebben we een eigen professionele studio. Deze is voorzien van alle faciliteiten om je seminar, talkshow, training of ander online programma te kunnen faciliteren. Onze studio is voorzien van een greenscreen en alle audiovisuele faciliteiten om je online moment tot een succes te maken.

Uiteraard kunnen wij, naast onze eigen studio, ook op locatie een tijdelijke mobiele studio installeren en faciliteren.

Vaste installaties

Naast de verhuur van onze faciliteiten, kunnen we samen je wens vertalen en toepassen in een vaste functionele oplossing! Al meer dan 25 jaar adviseren, installeren en onderhouden wij met succes, de meest uiteenlopende audiovisuele apparatuur. Denk hierbij aan o.a. vergaderzalen, collegezalen, auditoria en publieke ruimtes. Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, passend bij het design en karakter van de ruimte, zijn hierbij de sleutel tot succes.

Hybride vergaderen

Hybride, het begrip dat iedereen tegenwoordig wel kent, maar hoe speel je als bedrijf in op alle ontwikkelingen?

Vergaderen of presenteren via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet of Webex is, mede door de Covid pandemie, helemaal van deze tijd, maar de interactie is niet te vergelijken met het samen fysiek kunnen vergaderen en presenteren. Onze innovatieve 360° video- en audio oplossingen spelen perfect in op dit probleem. Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?

 

//CLIPPERMS

Waarmee kunnen wij u ontzorgen?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je event of wil je je ideeën eens met onze specialisten bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Call Now Button