Over ons

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS
//SINDS 1997

Eventontzorgers

Clipperms is een dynamisch bedrijf dat zich breed in de evenementenwereld presenteert. Middels onze manier van werken proberen we u volledig te ontzorgen.

Evenementen

In 1997 begonnen als specialist in technische begeleiding van evenementen, zowel kleine als grootschalige events, in heel Nederland en daarbuiten. Inmiddels is Clipperms uitgegroeid tot een allround facilitair evenementenbureau. Clipperms verzorgt licht, geluid, video & andere technische zaken.

Streaming

Met ons concept Blended Connect vergroten we het bereik van je doelgroep door een live stream te organiseren voor uw online of hybride event. Plaats en tijd zijn hierdoor geen probleem meer en je verhoogt op deze manier de bezoekersaantallen van je events. 

//OVER CLIPPERMS

René den Daas

De bedrijfsnaam Clipperms is voortgekomen uit Clipper Music Service. Deze naam kent zijn oorsprong uit de Clipper Disco Show, die ik ongeveer 45 jaar geleden begonnen ben als Discjockey. Tot op de dag van vandaag verhuurt Clipperms, naast een verscheidenheid aan audiovisuele apparatuur, nog steeds DJ-sets.

Door mijn ervaring als airconditioning monteur en de technische ervaring die ik als DJ heb opgedaan, werd ik al op jonge leeftijd door de Central Studio’s in Utrecht benaderd om technisch manager te worden. 

Clipper Music Service

Toen onze kinderen ouder werden kwam mijn vrouw Yvonne het bedrijf ondersteunen. Door haar organisatorisch talent heeft Clipper een transitie doorgemaakt, die er voor zorgde dat we het management van artiesten zijn gaan doen. Clipper Music Service werd hierdoor al snel een artiestenbureau waarmee we diverse drive-in shows organiseerde. Al snel kon ik het werk als DJ niet meer combineren met het werk in de Central Studio’s en heeft Clipper Music Service zich doorontwikkeld in het verboeken van diverse artiesten en DJ’s. Hiernaast is Clipperms steeds meer kleine en grote producties gaan ondersteunen

Evenementen

De afgelopen jaren hebben we met Clipperms vele grote en kleine evenementen voor diverse organisatie bureau’s morgen organiseren. Clipperms is uitgegroeid tot een totaalleverancier met de focus op evenementen en de verhuur van materiaal om de evenementen organisatie te ontzorgen. 

Door de afgelopen 2 jaar kwam er, mede door de Covid-19 / Corona pandemie, een omslagpunt in onze organisatie. Doordat de focus op live evenementen verdween en de online- en hybride vergadermarkt zich in een vlot tempo ontwikkelde, hebben we met het Clipperms team de schouders onder deze verandering gezet en het roer omgegooid. Met ons concept Blended Connect verzorgen we videostreaming bij de opdrachtgever op locatie en begeleiden we vergaderingen met live videobeelden. Daarnaast adviseren en installeren we streamingstudio’s bij diverse relaties. Hiernaast verkopen we onder dit concept ook de Blended Connect Owl voor Microsoft Teams, Zoom en Webex meetingen. 

Vriendelijke groeten,

René den Daas

Wat vinden onze klanten

Call Now Button