Clipperms Demo pagina

21 april 2022

Clipperms heeft als event ontzorger ruim 45 jaar ervaring. De snel veranderende technologische ontwikkelingen vragen om een flexibele aanbieder. Clipperms is dan ook van alle markten thuis. Met expertise in online- en hybride evenementen faciliteren wij het gehele event, zodat jij je kunt richten op de invulling en presentatie.

Event ontzorging
Kleine tot grote events, Clipperms ontzorgt je event met toonaangevende oplossingen. Van kleine conceptoplossingen tot complexe maatwerkprojecten. Bij Clipperms bent je altijd aan het juiste adres.

Hybride vergaderen
Online vergaderen en/of presenteren via Zoom, Microsoft Teams, Google Meet of Webex is helemaal van nu, maar de online interactie is niet te vergelijken met het fysiek en persoonlijk kunnen vergaderen en presenteren. Dankzij de intelligente 360° video/audio integratie van de Blended Connect Owl is dat verleden tijd. Zet de Owl midden in je vergadering op tafel en ervaar het verschil zelf.

Blended Connect
Vergroot het bereik van je doelgroep door een live stream te organiseren voor je online of hybride event. Plaats en tijd zijn hierdoor geen probleem meer en je verhoogt op deze manier direct en on demand de bezoekersaantallen van je events.

09.00

Inloop

09.25

Deelnemers naar plenaire zaal 

09.40

Start programma

09.45

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusa us ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Call Now Button