Nieuws

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS

Blended Connect OWL

De Meeting Owl is het perfecte all in one-apparaat voor videoconferenties. Leg verbinding tussen jou, je collega’s, klanten of wie dan ook op locatie met de Meeting Owl (360° camera, 360° speaker en 360° microfoon).

Het speakergedeelte van de Meeting Owl bevat acht omnidirectionele echo-cancelling microfoons die de audiokwaliteit waarborgen. De noise cancellation zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van achtergrondgeluiden en dat de focus van de microfoon wordt gericht op degene die spreekt. Iedereen binnen een radius van 5,5 meter is hierdoor goed verstaanbaar. Je kunt de Meeting Owl gebruiken in combinatie met verschillende web-based video conferentieplatforms. Denk hierbij aan; Zoom, Teams en Google Meet. Plaats de Meeting Owl in het midden van de tafel, sluit hem gemakkelijk op je computer aan en start direct met de meeting.

Dankzij de 360° camera geeft de Meeting Owl een volledig beeld van de kamer. De resolutie van de camerabeelden is Full HD en wordt weergegeven in een panorama beeld. Je hoeft dus niet meer steeds de camera te draaien om iedereen in beeld te krijgen. Je kunt de Wi-Fi daarnaast gebruiken om je Meeting Owl te verbinden met het internet of met je mobiele apparaat. Vervolgens krijg je toegang tot het Smart Meeting Room systeem (voor mobiele apparaten te vinden in de app). Werkt jouw team vanuit verschillende ruimtes? Dan kun je het Meeting Owl netwerk gemakkelijk uitbreiden met een tweede speaker.

Call Now Button