Nieuws

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS

Geluid

Goed en kraakhelder geluid is onmisbaar bij een evenement. Wordt er gedanst, gesproken,
gezongen of gedebatteerd? Het geluid moet zuiver overkomen. Clipperms heeft jarenlang ervaring in
geluidsadvies, geluidsinstallatie en geluidsbegeleiding voor evenementen. Voor elk evenement heeft Clipperms de juiste audio apparatuur beschikbaar. Van een kleine presentatie tot een groot concert, het is allemaal mogelijk. Clipperms maakt gebruik van hoogwaardige geluidsapparatuur die door een professionele geluidstechnicus wordt geinstalleerd en, mits hier vraag naar is, bediend. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Clipperms werkt alleen maar met A-menrken zoals: Sennheiser, D&B audiotechnik en Pioneer.


Clipperms is tevens reseller van de Catchbox.
De CatchBox is een zachte, draadloze microfoon die u in het publiek kunt gooien. De Catchbox maakt lezingen, conferenties en groepsbijeenkomsten leuker en daagt mensen uit om ideeèn te delen en over onderwerpen te discussièren.

Call Now Button