Nieuws

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS

Livestream

Live-streaming van een uitvaart is een relatief nieuwe trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het is een manier om geliefden en vrienden die niet in staat zijn om aanwezig te zijn bij de uitvaart toch deel te laten nemen aan de ceremonie.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een uitvaart live te streamen. Sommige familieleden of vrienden kunnen door geografische afstanden niet aanwezig zijn, terwijl anderen niet in staat zijn om te reizen vanwege hun gezondheid of andere verplichtingen. Door een uitvaart te live-streamen, kunnen ze alsnog deelnemen aan de ceremonie en hun laatste eer betonen aan de overledene.

Het proces van live-streaming is vrij eenvoudig. Clipperms plaatst de camera’s en microfoons om het beeld en geluid rechtstreeks naar het internet te streamen. De beelden kunnen vervolgens worden bekeken op onze website.

Hoewel sommige mensen terughoudend zijn als het gaat om live-streaming van een uitvaart, kan het een zeer waardevolle manier zijn om dierbaren te betrekken die er anders niet bij hadden kunnen zijn. Het kan ook helpen bij het verwerken van het verlies, omdat het de mogelijkheid biedt om de uitvaart later nogmaals de Clipperms website te bekijken en te herdenken.

Al met al is live-streaming van een uitvaart een aanvulling op de traditionele ceremonie en kan het een grote steun bieden aan degenen die niet in staat zijn om fysiek aanwezig te zijn.

Call Now Button