Nieuws

CLIPPERMS EVENT ONTZORGERS

Streaming

Live-streaming biedt een unieke mogelijkheid voor educatieve doeleinden. Het kan gebruikt worden om studenten te bereiken die niet fysiek aanwezig kunnen zijn bij een les of college, bijvoorbeeld vanwege verplichtingen, gezondheidsredenen of geografische beperkingen.

Met live-streaming kunnen leraren en docenten lessen en presentaties geven die online beschikbaar zijn voor studenten om te bekijken. Dit kan gedaan worden via een live-video stream, met behulp van tools zoals Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. Het biedt studenten de mogelijkheid om de les te volgen op het moment van de live-stream, of om het later op hun eigen gemak (on demand) te bekijken.

Het gebruik van live-streaming voor educatie doeleinden heeft vele voordelen, zoals flexibiliteit, kostenbesparing en de mogelijkheid om studenten van over de hele wereld te bereiken. Het kan ook helpen om het leerproces te verbeteren door studenten een alternatief te bieden voor traditionele, fysieke lessen. Neem contact met ons op over de uitgebreide mogelijkheden.

Call Now Button